Guidning

Välkommen på guidad visning av Engelsbergs bruk!

En visning tar ungefär 75 minuter.

Ställ en förfrågan nedan om specialvisning genom att använda formuläret. Glöm inte att kryssa i ”Förfrågan om specialbokad visning” samt att välja önskat språk. Observera att detta endast är en förfrågan och vi inte garanterar att vi kan tillhandahålla guider på udda tider.

Ordinarievisningar kommer att erbjudas under sommarsäsongen. Exakta datum kommer snart tillsammans med möjligheten att boka ordinarie visningar 2020.

En bokning är endast genomförd efter att du erhållit en bokningsbekräftelse via bokningssystemet och betalning har inkommit till oss via hemsidan. Kom ihåg att visa ditt betalningskvitto vid besöket.

Engelsbergs Bruk är stängt på måndagar, tisdagar och onsdagar, därför gör vi inte guidade visningar dessa dagar. När annan verksamhet pågår på bruket är det stängt för guidning.

Boka guidning

För mer information, kontakta

E-post: bokning@engelsberg.se
Telefon: 070 211 76 60 (tisdagar 10-12)

We apologize for not offering an English version yet and ask our non-Swedish speaker to email us and we are happy to assist you.

Priser

Ordinarie biljett 100:-
Medlem i Icom 0:-
Barn under 12 år 0:-
Specialbokad visning, upp till elva personer 750:-
Specialbokad visning, fler än elva personer 80:-/person
Priser inkl. 6 % moms

Boka guidning

Medlemmar i Icom behöver visa medlemskort i samband med guidningen.

Pris: 100 kr

Loading calendar...
kl.
kl.

Obs. reguljära visningar upphörde sista augusti 2019. Datum för ordinarie visningar 2020 kommer snart.

Observera att bokad och betald visning inte går att avboka och att erlagd betalning inte återbetalas vid uteblivet besök.